Termeni si conditii

PREVEDERI GENERALE

Stimate utilizator,

Îți mulțumim că vizitezi site-ul nostru. Te rugăm să citești cu atenție cele ce urmează pentru a putea utiliza optim acest site și pentru a începe o colaborare armonioasă și de durată.

www.chemicalcompany.ro este un site de prezentare, deținut și administrat de S.C. CHEMICAL COMPANY S.A., societate identificată prin cod unic de înregistrare RO 5945730, înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1820/1994, capital subscris și vărsat: 100.000 RON, cu sediul în Iași, B-dul Chimiei nr. 14, telefon 0232/214.267, fax 0232.239.170, e-mail: office@chemical.ro.

Utilizarea site-lui www.chemicalcompany.ro de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor detaliate mai jos, precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi acest site, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu S.C. CHEMICAL COMPANY S.A.

Orice raport stabilit prin intermediul site-lui www.chemicalcompany.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Marca CHEMICAL COMPANY este înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci cu numărul 133815.

Utilizatorul confirmă și garantează că are cel puțin 18 ani și că posedă capacitatea legală și mentală de a utiliza site-ul în conformitate cu prezentele condiții.

DREPTURI DE AUTOR

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. își rezervă dreptul complet al proprietății intelectuale asupra conținutului de pe acest site. Întregul conținut al www.chemicalcompany.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului acestui site în orice scop, fără confirmarea scrisă din partea companiei S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. În momentul accesării și navigării pe acest site, acceptați de facto, prezentele termene și condiții. Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate companiei S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al acesteia.

Toate informațiile acestui site vă sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere sau legale. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați, pentru a putea lua măsurile care se impun.

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-URI
Site-ul www.chemicalcompany.ro oferă legături sau trimiteri către alte site-uri, considerate utile vizitatorilor săi. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare site-urilor respective. Nu garantăm exactitatea informațiilor prezentate pe site-urile unor terți la care se face trimitere. Vă garantăm însă că acestea sunt selectate cu maximă atenție.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. nu garantează că site-ului www.chemicalcompany.ro este lipsit de erori sau că este complet. Fotografiile au caracter informativ și scop de prezentare.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. S.C. CHEMICAL COMPANY S.A nu va putea fi făcută responsabilă pentru daune directe sau indirecte și în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul finanicar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site, în orice moment, fără preaviz.

FORMULAR CONTACT

Dacă doriți informații suplimentare cu privire la S.C. CHEMICAL COMPANY S.A și la produsele sau serviciile noastre, dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne scrieți utilizând formularul de contact, adresa de e-mail: office@chemical.ro ori ne puteți contactați telefonic.

PREVEDERI FINALE

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.chemicalcompany.ro și orice încercare de fraudă, va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. și utilizatorii, partenerii sau clienții săi se va încerca a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, soluționarea conflictelor este de compentență instanțelor românești.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul site-ului www.chemicalcompany.ro își asumă în totalitate orice risc.

Vă dorim o experiență online plăcută!